Mijn opleiding heb ik aan CIOS Overveen gedaan en daar mijn B-diploma behaald en 2 jaar later via PGA mijn A-diploma.

 

Ben meteen begonnen op Schaerweide waar ik zowel golf als tennis lessen heb gegeven en de laatste 4 jaar ook als vertegenwoordiger werkte voor het golfmerk Slazenger.

Na 8 jaar overgestapt naar golfbaan de Schoot. Toen nog een kleine baan die is uitgegroeid naar een mooie 9 holes baan, hier 12 mooie jaren gehad. Toen de stap gemaakt naar de Nieuwegeinse. Hier zowel les gegeven als shop eigenaar.

 

Nu alweer 4 jaar op deze mooie club Heelsum. Samen met Michael verzorgen wij de lessen en driving range.

 

 

 

Op mijn 12e ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met de golfsport. Na jaren gevoetbald en getennist te hebben is golf toch mijn absolute passie geworden. Na mijn Mavo te hebben afgerond heb ik een sportmarketing opleiding gevolgd op het Johan Cruijff college. In 2012 heb ik hiervoor mijn diploma behaald. Maar alles met de achterliggende gedachte dat ik Golfprofessional wilde worden. In januari 2013 werd ik toegelaten tot de PGA opleiding tot golfpro. Waar ik in juli 2014 mijn B-opleiding succesvol heb afgerond. Vooral ook de stages bij de top professionals als Simon Crosby, Phil Allen hebben mij heel veel kennis gebracht.

\

Iedere golfer met passie voor de sport heeft hetzelfde probleem. Je wil beter worden. En ben je beter geworden dan wil je nog beter worden. Deze drive is menselijk. En golf is een verslaving! Wil je beter worden in golf dan moet je bebaalde basisprincipes onder de knie hebben. Dat is waar! Maar daarnaast is ieder mens anders. Niemand heeft dezelfde golfswing. Het heeft dan ook geen zin om iedereen dezelfde golfswing aan te leren. Het is beter om de golfswing aan te passen aan de motoriek en fysiek van de persoon en op deze manier het maximale resultaat proberen te behalen. Want plezier in golf hebben en behouden is toch het aller belangrijkste?  En dat is iets waar ik voor sta.

 

Naast het geven van lessen, natuurlijk volgens de nieuwste lesmethodes van de NGF, heb ik mij ook gespecialiceerd in het fitten en het aanmeten van golfclubs. Ik denk zelf dat op dit gebied bij veel golfers nog een hoop winst is te boeken.

Van mijn hobby mijn beroep gemaakt!