De golfbaan van Golfclub Heelsum ligt in de Veluwezoom nabij Arnhem. De baan is één van de beste Inland-Links golfbanen van Nederland op een ideale zand ondergrond. Hierdoor is de baan het hele jaar door goed bespeelbaar op zomergreens. Geïnspireerd door gerenommeerde klassieke heidebanen van een eeuw geleden in Schotland en Engeland is de baan opgezet. Landschap en golfbaan lopen vloeiend in elkaar over met als kenmerk ruige bunkers en droogdalen uit de laatste ijstijd. Golf zoals het oorspronkelijk bedoeld is! Een unieke ervaring van spelen in en door de natuur. Meer info vindt u op de site van de golfclub: gcheelsum.nl en op pagina van Waar kan ik golfen.nl

 

Dé webshop voor golfers. Wij bieden een uitgebreid assortiment golfclubs van gerenommeerde topmerken zoals, Callaway, Cobra, Mizuno, Ping, TaylorMade en Titleist.

Naast golfclubs bieden wij een groot assortiment golfschoenen en golfkleding van onder andere, Abacus, Adidas, BackTee, Brax, Daily Sports, Ecco, Footjoy, Golfino, Luhta, Nike en Otto Kern.

foregolfers.nl

My TPI - Golf Fitness en Performance

 

Golf is een sport en bij het Titleist Perfomance Institute weten ze dat als geen ander. Door golfers wereldwijd te screenen en golfprofessionals te trainen, samen met fysiotherapeuten en andere medische professionals ontstaan er teams rondom de golfers. Zo kunnen we gezamenlijk de golfer het best begeleiden en zijn/haar potentieel maximaal laten benutten om langer, en, gezonder te blijven golfen en zijn passie te beleven.

 

Meer informatie en een gratis account op : www.mytpi.com