Arno Hofstede
email: arnohofstede@golfschoolheelsum.nl
telefoon: 06 5791 7576

Wij hebben niet stil gezeten de laatste weken en zijn blij jullie nu te kunnen melden dat we een nieuwe collega hebben die ons team komt versterken! Sommige van jullie hebben hem misschien al rond zien lopen. Voor degene die hem nog niet gezien of gesproken heeft, stelt hij zich hieronder graag aan jullie voor:

Mijn naam is Arno Hofstede, 55 jaar geleden geboren in het mooie Oosterbeek. Ik woon er nog steeds samen met mijn partner Kitty.

Tijdens mijn actieve voetbalperiode heb ik op mijn 28ste kennis gemaakt met golf en was direct “ gepakt “ door het spel. Het fascineerde mij enorm om dat balletje steeds weer op de goede plek te krijgen. Ik ben ooit begonnen op Staadegaard; voor de meeste mensen wel bekend. Uiteindelijk ben ik op golfbaan Welderen terecht gekomen, competitie gespeeld en in een paar clubcommissies gezeten.

Na 20 jaar voetballerij was het tijd voor wat anders. Daarom ben ik in 2005 begonnen aan de B opleiding voor golfprofessional. Na twee jaar heb ik deze succesvol afgerond en vervolgens ook de A opleiding gedaan en ook deze succesvol afgerond.

De afgelopen 15 jaar heb ik op golfbaan Welderen en Bleijenbeek gewerkt als professional en manager golfscholen. Vanaf maandag 10 mei ga ik een nieuwe uitdaging als golfprofessional aan en start bij Golfschool Heelsum, samen met Bart, Fred en Michael.

Ik kijk enorm uit naar deze uitdaging en om iedereen te ontmoeten. Graag maak ik kennis met je en misschien wel om je te helpen bij het golfspel.

Heb je in de afgelopen weken een zomerpakket bij ons afgenomen? Dan ga je van Arno zeker een paar lessen krijgen! Heb je dit nog niet gedaan? Je kunt je alsnog aanmelden voor ons zomerpakket via onze website: www.golfschoolheelsum.nl

Wij hopen jullie allemaal snel te zien bij de golf les!

Sportieve groet,
Golfschool Heelsum

Bart, Fred, Arno & Michael

Meld je aan

Toptracer competitie:
Closest to Pin

Van 7 november 2022 t/m 28 februari 2023