1. Algemeen

Dit terugbetalings- en retourbeleid heeft betrekking op de aankoop van golflessen aangeboden door Golfschool Heelsum Door een golfles of pakket te kopen, gaat u akkoord met de voorwaarden die in dit beleid zijn uiteengezet.

2. Annulering door de Klant

2.1. Klanten kunnen een geplande golfles annuleren door Golfschool Heelsum minimaal 24 uur voor de geplande lestijd op de hoogte te stellen. In dergelijke gevallen komt de klant in aanmerking voor volledige terugbetaling of het opnieuw inplannen van de les.

2.2. Voor annuleringen die minder dan 24 uur voor de geplande lestijd worden gemaakt, worden geen terugbetalingen verstrekt. Het opnieuw inplannen kan nog steeds mogelijk zijn, maar er kunnen een omboekingskosten in rekening gebracht worden.

3. Annulering door Golf Management Group

3.1. In het zeldzame geval dat Golfschool Heelsum een les moet annuleren vanwege onvoorziene omstandigheden, krijgen klanten de keuze tussen een volledige terugbetaling of het opnieuw inplannen van de les op een geschikt tijdstip.

4. No-shows

4.1. Als een klant niet komt opdagen voor een geplande les zonder voorafgaande kennisgeving, wordt er geen terugbetaling verstrekt. Het opnieuw inplannen is ter discretie van Golfschool Heelsum en kunnen omboekingskosten in rekening worden gebracht.

5. Lespakketten

5.1. Voor klanten die lespakketten kopen (bijv. 5 lessen voor de prijs van 4), is het terugbetalingsbeleid van toepassing op elke afzonderlijke les binnen het pakket. Als een klant het hele pakket wil annuleren, kunnen ze onderworpen worden aan een annuleringsvergoeding die gelijk is aan één individuele les.

6. Annuleringen vanwege het weer

6.1. In geval van slechte weersomstandigheden kunnen lessen om veiligheidsredenen worden geannuleerd. Klanten hebben de optie van een volledige terugbetaling of het opnieuw inplannen van de les.

7. Verwerking van terugbetalingen

7.1. Terugbetalingen worden verwerkt met dezelfde betaalmethode die is gebruikt voor de oorspronkelijke aankoop. Houd er rekening mee dat het tot 7 werkdagen kan duren voordat de terugbetaling op uw rekening verschijnt.

8. Wijzigingen in dit beleid

8.1. Golfschool Heelsum behoudt zich het recht voor om dit Terugbetalings- en Retourbeleid op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden onmiddellijk van kracht na plaatsing op onze website. Klanten worden aangemoedigd dit beleid regelmatig te bekijken.

9. Contact opnemen

9.1. Als u vragen heeft over dit beleid, neem dan contact met ons op via golf@golfschoolheelsum.nl

Meld je aan

Toptracer competitie:
Closest to Pin

Van 7 november 2022 t/m 28 februari 2023