Golfen voor 12q

Op vrijdag 30 september a.s. vindt een groots benefiet golfevenement op Golfbaan Heelsum plaats met als doel het inzamelen van geld voor onderzoek naar 12q, een zeldzame levensbepalende chromosoomafwijking. Stichting 12q en een organisatiecomité van enthousiaste golfers zetten zich in voor een geweldige dag waar je bij wilt zijn.

Onze golfpro Michael Versteege loopt een golfmarathon van zonsopgang tot zonsondergang en 200 golfers gaan de baan in voor een 18-holes wedstrijd. Voor de niet-golfers wordt een outdoor-activiteit én een golfclinic georganiseerd. In de avond wil je gewoonweg die prachtige prijzen van de loterij winnen en word je hebberig van de verrassende items waar je op de veiling kunt bieden. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht met doorlopende (baan)catering, borrel en buffet. Vanzelfsprekend zal ook worden stilgestaan bij de noodzaak van deze inzameling middels een korte uiteenzetting over het 12q-onderzoek. Vervolgens sluit een spetterend feest deze bijzondere dag af.

Sport verbindt en op deze dag kunnen we samen het verschil maken!

Wil jij ook meedoen met een (bedrijfs)flight of individueel? Ga voor meer info en deelnameregistratie naar www.golfenvoor12q.nl. We zien graag je aanmelding tegemoet.

Meld je aan

Toptracer competitie:
Closest to Pin

Van 7 november 2022 t/m 28 februari 2023