Samenwerking met Jelle Oosterwijk

Geweldig Nieuws!!

Vanaf vandaag is Jelle Oosterwijk de samenwerking aangegaan met de pro’s van Golfschool Heelsum. Hierdoor is het voor Jelle mogelijk om te kunnen trainen en zich voor te bereiden voor de toernooien op de EDGA handigolf tour.

“Ik kan niet uitleggen hoe dankbaar ik hiervoor ben en wat dit betekend voor mij! Na een lichamelijk zware periode is er weer een doel waar ik samen met dit fantastische team naar toe ga werken. Ook wil ik Fred van der Veen bedanken dat hij mij in contact heeft gebracht met Bart Pons.

Aldus Jelle

Bart ken ik als een fantastische coach uit mijn rolstoeltennis periode. Ik kijk dan ook heel erg uit naar alles wat er komen gaat! The sky is the limit! 💪💪🏌️🏌️(Michael Versteege ontbreekt nog op de foto)

Meld je aan

Toptracer competitie:
Closest to Pin

Van 7 november 2022 t/m 28 februari 2023