Golfschool Heelsum en massagepraktijk BeWell gaan samenwerken

Golfen is een sport waarbij veel spieren worden gebruikt. Soms werken de spieren even niet mee, en dan kan het helpen om ze te behandelen of te ontspannen. Golfschool Heelsum wil op laagdrempelige wijze de leden van de Heelsumse de gelegenheid geven om een massagebehandeling af te nemen. Daarom gaat de Golschool een samenwerking aan met Beppie van Santen, van massagepraktijk BeWell. Beppie stelt zich hieronder voor.

Hallo allemaal, mijn naam is Beppie van Santen. Ik ben 56 jaar, woon al jaren met veel plezier in Arnhem, en ben op dit moment druk bezig om mijn golfvaardigheidsbewijs te halen. In het dagelijks leven ben ik (sport-) masseur, Tuina therapeut en acupuncturist. Oorspronkelijk ben ik opgeleid als personeels- en organisatieadviseur maar, na een aantal jaren werken, heb ik alweer 20 jaar geleden besloten om iets heel anders te gaan doen.

Ik wilde graag meer werken met mijn handen en ook persoonlijke aandacht voor mensen vond ik belangrijk. Daarom heb ik mijzelf eerst omgeschoold tot Sportmasseur en later de opleidingen Tuina therapie en Acupunctuur gevolgd. Na een aantal jaren naast mijn werk bij een sportschool te hebben gemasseerd, ben ik in 2006 met mijn eigen praktijk begonnen. ik geef daar tot op heden 

Sportmassage, Tuinamassage en Acupunctuur. Daarnaast ben ik al ruim 5 jaar met plezier werkzaam als masseur bij Thermen Bussloo. Nu sta ik op het punt om een nieuw avontuur aan te gaan en ik hoop met veel plezier mijn massages te gaan geven bij Golfschool Heelsum.

De naam van mijn praktijk is BeWell. BeWell betekent “je goed voelen”. Je voelt je goed als je in evenwicht ben met jezelf, als lichaam en geest in balans zijn en als je in harmonie bent met je omgeving.

Je goed voelen is gemakkelijker gezegd dan gedaan!

Er zijn veel factoren die de gezondheid beïnvloeden en uw persoonlijk evenwicht kunnen verstoren. Door bijvoorbeeld drukte op het werk, teveel afspraken, ongezond eten, weinig rust en slaap ontstaan allerlei klachten zoals pijn, vermoeidheid en stress. Het is belangrijk om in ons drukke bestaan aandacht aan onze gezondheid te besteden. Een hobby als golf biedt ontspanning, maar ook massages kunnen helpen.

U kunt voortaan op de Golfclub bij mij terecht voor ontspanningsmassages, maar ook voor behandeling van bijvoorbeeld spier- en bewegingsklachten, met pijn aan rug, nek en schouders. Een behandeling duurt 50 minuten en kost € 50 ,–

Voorlopig ben ik iedere oneven week op vrijdag aanwezig. Ik hoop deze aanwezigheid snel te kunnen uitbreiden.

Spreekt u dit aan? Dan kunt u vanaf 29 september terecht voor een behandeling.


  Hartelijke groet,

  Beppie van Santen

  Meld je aan

  Toptracer competitie:
  Closest to Pin

  Van 7 november 2022 t/m 28 februari 2023