TPI Golf fitness training

Wat is TPI?

TPI is een organisatie die zich toelegt op de studie van hoe het menselijk lichaam functioneert in relatie tot de golfswing. Sinds de oprichting in 2003 heeft TPI duizenden golfers bestudeerd, variërend van de beste professionele Tour spelers tot weekendliefhebbers. Een ongelooflijke hoeveelheid gegevens over spelers van alle soorten, maten, leeftijden en fitnessniveaus zijn in deze tijd verzameld. Met behulp van deze gegevens ontdekte TPI hoe een goed functionerend lichaam een speler in staat stelt om een golfclub op de meest efficiënte manier te swingen. Bovendien heeft TPI geanalyseerd hoe fysieke beperkingen in het lichaam van een speler de golfswing nadelig kunnen beïnvloeden en mogelijk leiden tot letsel. De missie van TPI is om golfers en professionals uit de golf industrie op te leiden body swing connection via het unieke ‘TPI Certified’programma.

TPI Pakket Golfschool Heelsum:

We starten met een volledige screening  van 50 minuten. De screening houd in dat we zowel fysiek als golf technisch gaan meten. In 16 verschillende testen meten we uw fysieke hcp. Daarnaast gaan we doormiddel van een video  uw golfswing analyseren. Dit doen we op een aantal swing types zoals TPI dit voorschrijft. Hier komt uiteindelijk dus uit waar de tekortkomingen liggen mbt de swing en fysiek.

Met deze analyse gaan we gedurende de volgende 22 trainingen aan de slag. Dit zal bestaan uit een twee wekelijkse technische golfles, afgewisseld met een twee wekelijkse fysieke training. In samenwerking met BeWell kunt u ook gedurende dit pakket 1 fysieke behandeling plannen van 50 minuten.

De kosten voor dit volledige pakket bedragen:

 • 4 pers €475,- pp
 • 3 pers €634,- pp
 • 2 pers €950,- pp

Alle technische zullen gegeven worden op de club en de Fysieke lessen zullen worden gegeven bij sportschool Sjabbens in Renkum op maandag middag en dinsdag middag / avond.

Extra optie: bij dit pakket is een 30 weken abonnement bij Sjabbens Sports & Health Renkum mogelijk die word aangeboden van €549,- voor  €449,-. Wat krijg je hiervoor terug?:

 • 30 weken onbeperkt lidmaatschap
 • Persoonlijk intake met Fit Check en opstellen van een individueel trainingsplan
 • Ondersteuning en begeleiding van de Fit coaches
 • Veilig en efficient sporten op eigen niveau op de volledig geautomatiseerde Egym toestellen
 • Inclusief fitness, wellness, lessen en squash

Wil jij met ons deze uitdaging aan dat kun je je inschrijven via onderstaand formulier


  Met sportieve groet,

  Bart, Fred, Arno en Michael

  *) kosten voor “Extra optie Sjabbens Sports & Health Renkum” worden apart in rekening gebracht.

  Meld je aan

  Toptracer competitie:
  Closest to Pin

  Van 7 november 2022 t/m 28 februari 2023